Declaratie de Confidentialitate

Aceasta Declaratie de Confidentialitate se aplica la https://hoteldelfinmamaia.ro detinut si operat de Hotel Delfin. Aceasta Declaratie de Confidentialitate descrie cum colectam si utilizam informatiile, care ar putea include datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru: https://hoteldelfinmamaia.ro. Acesta descrie, de asemenea, alegerile care va stau la dispozitie cu privire la cum utilizam datele dumneavoastra personale si cum puteti accesa si actualiza aceste date.

Colectare de date

Printre tipurile de informatii personale pe care le colectam se numara:

* Prenumele, numele, data si locul nasterii, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa dumneavoastra;

* Datele bancare (tipul cardului, numarul cardului de credit, numele titularului, data expirarii si codul de securitate);

* Informații despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii si a plecarii, cereri speciale, observatii despre preferintele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferinta pentru tipul de camera, facilitati sau orice alte servicii utilizate);

* Informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dumneavoastra de marketing sau in cursul participarii la sondaje, concursuri sau oferte promotionale;

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra, nu aveti obligatia furnizarii acestor date, acestea fiind insa absolut necesare la prelucrarea cererii dumneavoastra si onorarea serviciilor oferite de firma noastra. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne furniza aceste date personale va determina imposibilitatea onorarii serviciilor turistice solicitate de dumneavoastra.

Datele pe care le colectam automat

Atunci cand website-ul nostru este utilizat, colectam totodata informatii in mod automat, dintre care unele pot fi date personale. Acestea includ date precum setari de limba, adresa IP, locatia, setarile dispozitivului, sistemul de operare al dispozitivului, informatiile de autentificare, ora utilizarii, adresa URL solicitata, raportul de stare, agentul utilizator (informatii despre versiunea browserului), sistemul de operare, rezultat (vizitator sau cumparator), istoricul navigarii, ID-ul de rezervare al utilizatorului si tipul de date vizualizate.

Scopul procesarii

Utilizam datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

A. Rezervari: Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a finaliza si administra rezervarea dumneavoastra online.

B. Serviciul clienti: Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a va oferi serviciul clienti necesar.

C. Comentariile clientilor: Putem utiliza datele dumneavoastra de contact pentru a va invita prin e-mail sa scrieti un comentariu pentru oaspeti dupa sejur. Acesta ii poate ajuta pe alti calatori sa aleaga cazarea care le convine cel mai bine. Daca trimiteti un comentariu, acesta poate fi postat pe website-ul nostru.

D. Activitati de marketing: De asemenea, utilizam datele dumneavoastra pentru activitati de marketing, conform legii. In cazul in care utilizam datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct, precum newsletteruri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra.

E. Alte comunicari: S-ar putea sa existe si alte dati cand vom lua legatura prin e-mail, posta, telefon sau SMS, in functie de datele de contact pe care le partajati cu noi. Ar putea exista o serie de motive pentru aceste comunicari:
a. Este posibil sa trebuiasca sa raspundem la si sa rezolvam cererile pe care le-ati facut.
b. Daca nu ati finalizat o rezervare online, este posibil sa va trimitem un e-mail cu un memento pentru a va continua rezervarea. Credem ca acest serviciu suplimentar va este util pentru ca va permite sa continuati o rezervare fara a mai fi nevoie sa cautati din nou cazarea sau sa completati toate detaliile rezervarii de la început.
c. Cand utilizati serviciile noastre, va putem trimite un chestionar sau va putem invita sa scrieti un comentariu despre experienta dumneavoastra pe website-ul nostru. Credem ca acest serviciu suplimentar este util pentru dumneavoastra si pentru noi, deoarece ne vom putea imbunatati website-ul pe baza feedbackului primit.

F. Analiza, imbunatatire si cercetare: Utilizam datele personale pentru a efectua cercetari si analize. Este posibil sa implicăm o terta parte sa faca acest lucru in numele nostru. Putem partaja sau dezvalui rezultatele unor astfel de cercetari, inclusiv unor terte parți, in forma anonima, agregata. Utilizam datele dumneavoastra personale in scopuri analitice, pentru a ne imbunatati serviciile, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a imbunatati functionalitatea si calitatea serviciilor noastre online de calatorie.

G. Securitatea, detectarea si prevenirea fraudei: Utilizam informatii, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda si alte activitati ilegale sau care incalca drepturile de autor. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a investiga si detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor si pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. In aceste scopuri, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terte parti, cum ar fi autoritatile de aplicare a legii, conform legii aplicabile si consilierilor externi.

H. Motive juridice: In anumite cazuri, trebuie sa utilizam informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor sau pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a conforma solicitarile legale din partea organelor de drept in masura in care acest lucru este prevazut de lege.

Daca vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau va afecteaza în mod semnificativ, vom implementa masuri adecvate pentru a va proteja drepturile si libertatile, inclusiv dreptul de a obtine o interventie umana.

Baze juridice

Avand in vedere scopurile A si B, ne bazam pe indeplinirea unui contract: Utilizarea datelor dumneavoastra poate fi necesara pentru a efectua contractul pe care il aveți cu noi. De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o rezervare online, vom utiliza datele dumneavoastra pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si administra aceasta rezervare in baza contractului pe care il avem cu dumneavoastra.

Avand in vedere scopurile C-H, ne bazam pe interesele sale legitime: utilizam datele dumneavoastra pentru interesele noastre legitime, cum ar fi furnizarea continutului cel mai potrivit pentru website, e-mailuri si newsletteruri, imbunatatirea si promovarea produselor si serviciilor noastre si continut de pe website-ul nostru, precum si pentru detectarea administrativa, frauda si in scopuri legale. Atunci cand utilizati datele personale pentru a servi intereselor noastre legitime, vom echilibra intotdeauna drepturile si interesele dumneavoastra in protejarea informatiilor dumneavoastra impotriva drepturilor si intereselor noastre.

In ceea ce priveste scopul H, ne bazam, de asemenea, daca este cazul, la obligatia noastra de a respecta legislatia aplicabila.

Daca este necesar, in conformitate cu legislatia aplicabila, vom obtine consimtamantul dumneavoastra inainte de a va prelucra datele personale in scopuri de marketing direct.

Daca este necesar, in conformitate cu legislatia în vigoare, va vom cere consimtamantul. Va puteti retrage oricand acordul, contactand-ne la oricare dintre adresele de la sfarsitul acestei Declaratii de confidentialitate.

Daca doriti sa obiectati la procesarea stabilita in scopurile C-F ai niciun mecanism de renuntare nu va este disponibil in mod direct (de exemplu, in setarile contului), in masura in care acest lucru este posibil, va rugam sa contactati la rezervaridelfin@gmail.com .

Partajarea de date

Booking.com: Am colaborat cu Booking.com B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Tarile de Jos (www.booking.com) (denumit in continuare Booking.com) pentru a va oferi serviciile noastre de rezervare online. Deoarece noi furnizam continutul acestui website si dumneavoastra faceti o rezervare directa prin noi, rezervarile sunt procesate prin Booking.com. Informatiile pe care le introduceti pe acest website vor fi, de asemenea, partajate cu compania Booking.com și afiliatii acesteia. Aceste informatii pot include date personale precum numele dumneavoastra, datele dumneavoastra de contact, detaliile dumneavoastra de plata, numele oaspetilor care calatoresc cu dumneavoastra si orice preferinte pe care le-ati specificat la efectuarea unei rezervari.
Pentru a afla mai multe despre familia corporativa Booking.com, vizitati Despre Booking.com.

Booking.com va va trimite un e-mail de confirmare, un e-mail inainte de sosire si va va oferi informatii despre zona si cazare. Booking.com va ofera, de asemenea, un serviciu clienti international non-stop din birourile sale locale in mai mult de 20 de limbi. Partajarea detaliilor dumneavoastra cu personalul de la serviciul clienti al Booking.com le permite sa raspunda atunci cand aveti nevoie de asistența. Booking.com poate utiliza datele dumneavoastra in scopuri tehnice, de analiza si de marketing, dupa cum este descris mai departe in Politica de confidentialitate a Booking.com. Aceasta include faptul ca datele dumneavoastra ar putea fi, de asemenea, partajate cu alti membri ai grupului de companii Holdings Inc. pentru a va propune oferte de calatorie care v-ar putea interesa si pentru a va oferi servicii personalizate. Daca este necesar conform legii aplicabile, Booking.com va cere mai intai consimtamantul dumneavoastra. Daca datele dumneavoastra sunt transferate catre o tara din afara Spatiului Economic European, Booking.com va face aranjamente contractuale pentru a se asigura ca datele dumneavoastra personale sunt in continuare protejate in conformitate cu standardele europene. Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale prin intermediul Booking.com, va rugam sa contactati dataprotectionoffice@booking.com.

BookingSuite: Datele dumneavoastra personale pot fi partajate cu serviciul BookingSuite B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Tarile de Jos, compania care opereaza acest website si website-ul suite.booking.com. BookingSuite va va furniza informatiile care pot include date personale pe Booking.com in scopurile descrise mai sus.

Furnizori de servicii terțe: Utilizam furnizorii de servicii pentru a prelucra datele dumneavoastra personale strict in numele nostru. Aceasta prelucrare ar fi pentru scopurile incluse în aceasta Declaratie de confidentialitate, cum ar fi facilitarea platilor de rezervare, trimiterea materialelor de marketing sau pentru serviciile de asistenta analitica. Acesti furnizori de servicii sunt obligati sa respecte clauzele de confidentialitate si nu au voie sa utilizeze datele dumneavoastra personale în scopuri proprii sau in alte scopuri.

Autorități competente: Dezvaluim informatii personale autoritatilor responsabile cu aplicarea legii si altor autoritati guvernamentale, in masura in care acest lucru este impus de lege sau este strict necesar pentru prevenirea, descoperirea sau urmarirea penala a actelor criminale si a fraudei.

Transferuri de date internaționale: Transmiterea datelor cu caracter personal descrisa in prezenta Declaratie de confidentialitate poate include transferuri de date cu caracter personal in strainatate, catre tari ale caror legi privind protectia datelor nu sunt la fel de cuprinzatoare ca acelea ale tărilor din Uniunea Europeana. Atunci cand acest lucru este impus de legislatia europeana, transferam datele personale numai destinatarilor care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor. In aceste situatii, facem aranjamente contractuale pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra personale sunt in continuare protejate in conformitate cu standardele europene. Ne puteti cere sa vedeti o copie a acestor clauze folosind detaliile de contact de mai jos.

Securitate

VERENA SRL, Hotel „Delfin”, va lua toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii si au instruirea necesara obligativitatii pastrarii confidentialitatii datelor la care au acces.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai in scopurile declarate, in concordanta cu prevederile legislative in vigoare.

BookingSuite respecta proceduri rezonabile pentru a impiedica accesul neautorizat la informatiile cu caracter personal și utilizarea necorespunzatoare a acestora. Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja informatiile, inclusiv datele cu caracter personal. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictii tehnice si fizice pentru accesarea si utilizarea datelor personale pe serverele noastre. Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal în cursul activitatii acestuia.

Retentia datelor

Vom pastra informatiile dumneavoastra, care pot include date personale atat timp cat consideram ca este necesar sa va furnizam servicii, sa respectam legile aplicabile, sa solutionam litigii cu orice parte si altfel, daca este necesar, pentru a ne permite sa ne desfasuram afacerea, inclusiv pentru a detecta si a preveni frauda sau alte activitati ilegale. Toate datele personale pe care le pastram vor fi supuse acestei Declaratii de confidentialitate. Daca aveti o intrebare despre o anumita perioada de pastrare pentru anumite tipuri de date personale pe care le procesam despre dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin intermediul detaliilor de contact incluse mai jos.

Optiunile si drepturile dumneavoastra

Dorim sa va controlati modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate de noi. Puteti face acest lucru in urmatoarele moduri:

– ne puteti solicita o copie a datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;

– ne puteti informa despre orice modificare a datelor dumneavoastra personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra;

– in anumite situatii, ne puteti cere sa stergem, sa blocam sau sa restrictionam prelucrarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra sau sa va opuneti anumitor moduri in care va folosim datele personale;

– in anumite situatii, puteti, de asemenea, sa ne solicitati sa trimiteti datele personale pe care ni le-ati dat unei terte parti.

In cazul in care va folosim datele dumneavoastra personale pe baza consimtamantului dumneavoastra, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant in orice moment sub rezerva legii aplicabile. Mai mult, in cazul in care procesam datele dumneavoastra personale bazate pe interes legitim sau interes public, aveti dreptul sa va opuneti in orice moment utilizarii datelor dumneavoastra personale in conformitate cu legislatia aplicabila.

Ne bazam pe dumneavoastra pentru a va asigura ca datele dumneavoastra personale sunt complete, exacte si actuale. Va rugam sa ne informati cu promptitudine cu privire la orice schimbari sau inexactităti la datele dumneavoastra personale, contactand rezervaridelfin@gmail.com. Vom rezolva solicitarea dumneavoastra in conformitate cu legea aplicabila.

Intrebari sau reclamatii

Daca aveti intrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca vreti sa va exercitati oricare dintre drepturile pe care le aveti în conformitate cu acest anunt, sunteti binevenit(a) sa ne contactati prin rezervaridelfin@gmail.com.

De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa:

Bd. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania,

telefon: +40318059211,

e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Modificari ale notificarii

Dupa cum afacerea noastra se schimba constant, aceasta declaratie de confidentialitate se poate schimba din cand in cand. Daca doriti sa vedeti din cand in cand modificarile aduse acestei declaratii de confidentialitate, va invitam sa accesati aceasta declaratie de confidentialitate pentru a vedea modificarile. Daca vom efectua modificari semnificative care vor avea un impact asupra dumneavoastra (de exemplu, atunci cand vom incepe prelucrarea datelor dumneavoastra personale in alte scopuri decat cele specificate mai sus), va vom contacta inainte de a incepe aceasta procesare.