Home – Search

Hotel Delfin Mamaia

Camere de la 265 lei / noapte

Required fields are followed by *

BINE ATI VENIT IN STATIUNEA MAMAIA

Fiecare loc trăiește prin povestea lui. Hotel Delfin a fost, încă din 1965, o parte centrală din povestea statiunii Mamaia. A trăit și a crescut prin ceea ce au povestit despre el toți cei care i-au trecut pragul.

În 2017, am decis să-i schimbam povestea și să tranformăm popularitatea în prestigiu. Am păstrat suficient cât să-ți aducă aminte de ceea ce a fost un adevărat simbol al statiunii Mamaia și am adăugat tot ceea ce surprinde. Am avut curajul să acceptăm o provocare ce părea imposibilă: să păstrăm locația, pentru ca tu să știi că tot aici ne vei găsi, unde ne-ai găsit și în urma cu mai bine de 50 de ani, dar să dăm o nouă viață vechilor ziduri. Peste toate, i-am dat personalitate! După o transformare de la temelie, în care am mizat pe tot ce contează cu adevărat în industria hotelieră, Hotel Delfin s-a reclasificat la 3 stele si a devenit gazda de care ai nevoie atunci când ești in concediu la mare.

Din traditie sau din temeiul atator exemple, Hotel Delfin si-a rescris istoria si o ofera oaspetilor la prezent. 2017 e anul in care Hotel Delfin a renascut, devenind mai primitor și mai ospitalier, cu servicii de calitate la superlativ!

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales și vă garantăm că vom face absolut tot ceea ce depinde de noi pentru a vă transforma vizita într-o experiență memorabilă: în ceva de povestit!

Camere

Alegeti dintr-o varietate de dimensiuni si stiluri.

Double plus cu vedere la gradina

3 persoane, pat dublu + sofa extensibila

320 lei/noapte

Double King cu balcon

2 persoane, pat dublu king

306 lei/noapte

Twin cu balcon

2 pers., 2 paturi single

306 lei/noapte

Double cu vedere la grădină

2 persoane, pat dublu

265 lei/noapte

Twin cu vedere la gradina

2 pers., 2 paturi single

287 leinoapte
Rezerva acum

Double cu balcon

2 persoane, pat dublu

283 lei/noapte

Double plus cu balcon

3 persoane, pat dublu + sofa extensibila

342 lei/noapte

Ospitalitate

Camerele sunt mobilate modern, luminoase si confortabile, dotate cu saltele cu spuma de memorie si perne hipoalergenice. Nu toate camerele dispun de balcoane, dar va oferim o priveliste spectaculoasa asupra gradinii din jurul hotelului, intregul concept fiind dezvoltat în jurul atenției față de mediu și al unei atmosfere cât mai apropiată de natura.

Transport

Transport in comun accesibil. Transport contra cost aeroport - hotel si hotel - aeroport. Transport contra cost pentru tur al obiectivelor turistice.

Restaurant

Mesele se servesc la Hotel Bavaria Blu ★★★★

Servicii de calitate

Clientii nostri au apreciat calitatea serviciilor noastre.

Masuri de protectie impotriva COVID-19

In vederea garantarii continuitatii activitatii de cazare in conditii stricte de siguranta, s-au implementat recomandarile Ministerului Sanatatii pentru gestionarea riscului igienico-sanitar precum si un plan de actiune in materie de prevenire si gestiune a urgentei epidemiologice cu COVID-19. Astfel in receptia hotelului este amplasata o camera de termoviziune de ultima generatie cu functia de control acces si depistarea temperaturii ori a nepurtarii mastii de protectie! Pe toate nivelele exista dispozitive de dezinfectare a mainilor, iar dezinfectia tuturor suprafetelor din hotel se face din 2h in 2h.

INTREBARI?